Kia Carens 2.0 CRDi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia carens 2.0 crdi 140pk

Stage 1 Kia Carens 2.0 CRDi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 305nm 370nm +21.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Carens 2.0 CRDi 140pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Kia Carens 2.0 CRDi 140pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Kia Carens 2.0 CRDi 140pk veel soepelder rijdt door Kia Carens tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Kia Carens 2.0 CRDi 140pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Kia Carens 2.0 CRDi 140pk
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Kia Carens 2.0 CRDi 140pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Kia Carens 2.0 CRDi 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Carens 2.0 CRDi 140pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Kia Carens 2.0 CRDi 140pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Kia Carens 2.0 CRDi 140pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Kia Carens 2.0 CRDi 140pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Kia Carens 2.0 CRDi 140pk.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Kia Carenschiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor u Kia Carens 2.0 CRDi 140pk auto kan doen:

Methodes voor Kia Carens 2.0 CRDi 140pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Kia Carens 2.0 CRDi 140pk OBD chiptuning

OBD tuning Kia Carens 2.0 CRDi 140pk is een veelvoorkomende manier om je Kia Carens 2.0 CRDi 140pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Kia Carens 2.0 CRDi 140pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Kia Carens 2.0 CRDi 140pk. Zonder de Kia Carens 2.0 CRDi 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Kia Carens 2.0 CRDi 140pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Kia Carens 2.0 CRDi 140pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Kia Carens 2.0 CRDi 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Carens 2.0 CRDi 140pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Carens 2.0 CRDi 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Kia Carens 2.0 CRDi 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Carens 2.0 CRDi 140pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Smart motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Kia auto.

Daarom is je Kia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia auto doen.