Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia carnival 2.9 crdi 144pk

Stage 1 Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 144pk 170pk +18.1%
Koppel 310nm 370nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk?

De ecu software van uw Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Kia Carnival vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Kia chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Kia Carnival tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Kia Carnival meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Kia
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Goede Kia Carnivalchiptuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk

Ontdek wat auto chippen voor uw Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk auto kan doen:

Verschillende vormen Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk motor tuning:

Voor het Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Carnival 2.9 CRDi 144pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mini ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Kia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.