Kia Rio 1.1 CRDi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia rio 1.1 crdi 75pk

Stage 1 Kia Rio 1.1 CRDi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 170nm 210nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Rio 1.1 CRDi 75pk kan doen:

De ecu van uw Kia Rio is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw Kia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Kia Rio 1.1 CRDi 75pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw Kia

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Rio 1.1 CRDi 75pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Rio 1.1 CRDi 75pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Kia Rio 1.1 CRDi 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Rio 1.1 CRDi 75pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Kia Rio 1.1 CRDi 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Kia Rio 1.1 CRDi 75pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Kia Rio 1.1 CRDi 75pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Kia Rio 1.1 CRDi 75pk kan doen:

Verschillende vormen Kia Rio 1.1 CRDi 75pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Kia Rio 1.1 CRDi 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Rio 1.1 CRDi 75pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Kia Rio 1.1 CRDi 75pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Kia Rio 1.1 CRDi 75pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Rio 1.1 CRDi 75pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Rio 1.1 CRDi 75pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Kia Rio 1.1 CRDi 75pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Kia Rio 1.1 CRDi 75pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Kia Rio 1.1 CRDi 75pk auto.

Zo doen wij naast Kia Rio 1.1 CRDi 75pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Kia Rio 1.1 CRDi 75pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Volkswagen
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Kia .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Kia en bent u uw auto dus even kwijt.