Kia Soul 1.6 CRDi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia soul 1.6 crdi 115pk

Stage 1 Kia Soul 1.6 CRDi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 255nm 320nm +25.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Kia Soul is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Kia Soul 1.6 CRDi 115pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Kia auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Kia kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Kia Soul tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw Kia
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid uit uw Kia
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Kia Soul 1.6 CRDi 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Kia Soul 1.6 CRDi 115pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Kia Soul 1.6 CRDi 115pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Kia Soul 1.6 CRDi 115pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Kia Soul 1.6 CRDi 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Soul 1.6 CRDi 115pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Kia Soul 1.6 CRDi 115pk
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Kia Soul 1.6 CRDi 115pk motor tuning:

Voor het Kia Soul 1.6 CRDi 115pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Kia Soul 1.6 CRDi 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Soul 1.6 CRDi 115pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Kia Soul 1.6 CRDi 115pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Kia Soul 1.6 CRDi 115pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Kia Soul 1.6 CRDi 115pk. Zonder de Kia Soul 1.6 CRDi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Kia Soul 1.6 CRDi 115pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Kia Soul 1.6 CRDi 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Soul 1.6 CRDi 115pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Kia Soul 1.6 CRDi 115pk genoemd. Je Kia Soul 1.6 CRDi 115pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Kia Soul 1.6 CRDi 115pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Kia Soul 1.6 CRDi 115pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia auto doen.