Kia Soul 1.6 CRDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Kia Soul 1.6 CRDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 165pk +21.3%
Koppel 285nm 350nm +22.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Soul 1.6 CRDI 136pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Kia Soul 1.6 CRDI 136pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Kia Soul 1.6 CRDI 136pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Soul kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Kia Soul 1.6 CRDI 136pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw Kia
 • Mooier geluid
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Kia Soul 1.6 CRDI 136pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Soul 1.6 CRDI 136pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Kia Soul 1.6 CRDI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Soul 1.6 CRDI 136pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Kia Soul 1.6 CRDI 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Kia Soul 1.6 CRDI 136pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Kia Soul 1.6 CRDI 136pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Kia Soul 1.6 CRDI 136pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Kia Soul 1.6 CRDI 136pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Kia Soul 1.6 CRDI 136pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Kia Soul 1.6 CRDI 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Soul 1.6 CRDI 136pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Kia Soul 1.6 CRDI 136pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Kia Soul 1.6 CRDI 136pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Kia Soul 1.6 CRDI 136pk ECU niet te ontmantelen.

Je Kia Soul 1.6 CRDI 136pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Kia Soul 1.6 CRDI 136pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Soul 1.6 CRDI 136pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Kia Soul 1.6 CRDI 136pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Kia Soul 1.6 CRDI 136pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Soul 1.6 CRDI 136pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Soul 1.6 CRDI 136pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Audi ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia auto doen.