Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia stinger 3.3 v6 bi-turbo 366pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk ecu van uw Kia Stinger is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Kia Stinger tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Kia Stinger veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk.

De chiptuning Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk motor tuning:

Voor het Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk is een populaire manier om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk aanpassen. Zonder de Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk haalt.

Stage 2 Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 366pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Alpina
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Kia , zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.