Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia stonic 1.0 t-gdi mhev 120pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Kia Stonic is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Kia Stonic tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Kia Stonic meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Mooier geluid uit uw Kia

Hoe gaat dat precies, chiptuningKia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk?​

Bij stage 1 tunen Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van de beste Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk tuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk kan worden!

Verschillende vormen Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk.

Hierdoor is dit een goedkope Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Stonic 1.0 T-GDI MHEV 120pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Kia .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Kia dus even kwijt.