Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia ceed 1.6 crdi 115pk

Stage 1 Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 255nm 320nm +25.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Kia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Harder geluid uit uw Kia
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenKia Ceed 1.6 CRDi 115pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk. Je Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Kia Ceed 1.6 CRDi 115pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning Chevrolet
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.