Kia Rio 1.4 CRDi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia rio 1.4 crdi 90pk

Stage 1 Kia Rio 1.4 CRDi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 125pk +38.9%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Rio 1.4 CRDi 90pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Kia Rio is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het tunen van uw Kia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Kia Rio 1.4 CRDi 90pk veel lekkerder gaat door Kia Rio chip tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Kia Rio 1.4 CRDi 90pk​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Rio 1.4 CRDi 90pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Kia Rio 1.4 CRDi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Kia Rio 1.4 CRDi 90pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Kia Rio 1.4 CRDi 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Kia Rio 1.4 CRDi 90pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Kia Rio 1.4 CRDi 90pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Kia Rio 1.4 CRDi 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Kia Rio 1.4 CRDi 90pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Kia Rio 1.4 CRDi 90pk kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Goede Kia Riochiptuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Kia Rio 1.4 CRDi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Rio 1.4 CRDi 90pk is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Kia Rio 1.4 CRDi 90pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Kia Rio 1.4 CRDi 90pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Kia Rio 1.4 CRDi 90pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Kia Rio 1.4 CRDi 90pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Rio 1.4 CRDi 90pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Kia Rio 1.4 CRDi 90pk. Je Kia Rio 1.4 CRDi 90pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Kia Rio 1.4 CRDi 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Kia Rio 1.4 CRDi 90pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Kia auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia auto doen.