Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia magentis 2.0 crdi 140pk

Stage 1 Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 305nm 370nm +21.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Kia Magentis is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Kia auto tuning.

In een paar uur kan je Kia Magentis door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Kia Magentis veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Kia Magentis zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk chiptuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk is een populaire manier om je Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Magentis 2.0 CRDi 140pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.