Chiptuning Aalsmeer: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke wij kunnen tunen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto tunen in Aalsmeer?

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd. De Electronic Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een bepaald vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Aalsmeer.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sportiever rijdt door chiptuning in Aalsmeer. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen obd tuning

  • Meer koppel​
  • Sportiever geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Aalsmeer. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Aalsmeer engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Aalsmeer engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Aalsmeer chiptunen

Veilige chip tuning:​

  • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) in uw auto
  • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
  • Vooraf een goede back-up​
  • Gebruik van beste tuning files

Verschillende soorten auto chippen:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle auto chipping methodes leggen we onderaan uit:

Stage 1 Aalsmeer OBD chiptuning

OBD chiptuning Aalsmeer is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven! Een goed voorbeeld is Chiptuning Volkswagen T-Roc 1.6 TDI naar 145PK

Chiptuning Aalsmeer Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Aalsmeer tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Aalsmeer chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Opel grandland x 2.0 cdti 177pk
Tuning voor Opel Grandland X 2.0 CDTi met 177pk. Mijn Chiptuning leidt tot 13.0% extra vermogen en 12.0% extra koppel (stage 1)

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Wij beloven u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank