Chiptuning Aalsmeer

Alle merken welke wij kunnen chippen:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Aalsmeer?

De standaard ecu software van uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is gemaakt om de performance te halen welke in de brochure staat vermeld.

Het chippen van je auto is de beste keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Aalsmeer kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en fijner aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen auto tuning

Meer koppel​

Sportiever geluid

Plezieriger rijden​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt chiptunen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Aalsmeer. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Aalsmeer chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Aalsmeer leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU in uw auto

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Een back-up van de oude staat ​

Exclusief gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:​

Beschikbare soorten chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Aalsmeer OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Aalsmeer chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Een goed voorbeeld is vito tuning

Stage 2 chiptuning Aalsmeer

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande auto chippen.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over tuning:

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Onze tuning vestigingen kun jij hieronder bekijken:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar auto chiptuning bedrijf in Noord Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen de auto producenten ook. Dit zit namelijk zo: Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs. Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, of lees hieronder een samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd eco chip tuning. Hierbij focussen we ons volledig op eco tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.