Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel grandland x 2.0 cdti 177pk

Stage 1 Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 200pk +13%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Opel Grandland X is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid
 • Meer vermogen uit uw Opel
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk haalt.

Stage 2 Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Grandland X 2.0 CDTi 177pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland SsangYong
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel dus even kwijt.