Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen t-roc 1.6 tdi 115pk

Stage 1 Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Volkswagen T-Roc door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk gaat u merken dat uw Volkswagen T-Roc veel soepelder rijdt door Volkswagen T-Roc chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Meer plezier uit uw Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen T-Roc 1.6 TDI 115pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Maserati motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.