Nissan Micra 1.5 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan micra 1.5 dci 90pk

Stage 1 Nissan Micra 1.5 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 220nm 260nm +18.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Micra 1.5 DCi 90pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Nissan Micra 1.5 DCi 90pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Nissan Micra tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Nissan Micra 1.5 DCi 90pk:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter uit uw Nissan
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan Micra 1.5 DCi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Micra 1.5 DCi 90pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Nissan Micra 1.5 DCi 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Nissan auto
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Nissan Micratuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Micra 1.5 DCi 90pk kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor u Nissan Micra 1.5 DCi 90pk kan doen:

Methodes voor Nissan Micra 1.5 DCi 90pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan Micra 1.5 DCi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Micra 1.5 DCi 90pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Nissan Micra 1.5 DCi 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Nissan Micra 1.5 DCi 90pk!

Chiptuning Nissan Micra 1.5 DCi 90pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Nissan Micra 1.5 DCi 90pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Micra 1.5 DCi 90pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Nissan Micra 1.5 DCi 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Nissan Micra 1.5 DCi 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Micra 1.5 DCi 90pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Micra 1.5 DCi 90pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Nissan chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Nissan auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.