Nissan NV400 2.3 DCi 135pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan nv400 2.3 dci 135pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan NV400 2.3 DCi 135pk chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Nissan NV400 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Nissan NV400 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Nissan NV400 veel lekkerder rijdt door Nissan NV400 tunen. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Nissan NV400 2.3 DCi 135pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s
 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Nissan NV400 2.3 DCi 135pk?​

Voor stage 1 tuning Nissan NV400 2.3 DCi 135pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan NV400 2.3 DCi 135pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Nissan NV400 2.3 DCi 135pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Nissan NV400 2.3 DCi 135pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Nissan NV400 2.3 DCi 135pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Nissan NV400 2.3 DCi 135pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Nissan NV400 2.3 DCi 135pk wordt!
 • De beste Nissan NV400tuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Nissan NV400 2.3 DCi 135pk motor tuning:

Voor het Nissan NV400 2.3 DCi 135pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Nissan NV400 2.3 DCi 135pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Nissan NV400 2.3 DCi 135pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Nissan NV400 2.3 DCi 135pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Nissan NV400 2.3 DCi 135pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan NV400 2.3 DCi 135pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Nissan NV400 2.3 DCi 135pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Nissan NV400 2.3 DCi 135pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan NV400 2.3 DCi 135pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Seat
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.