Nissan Navara 2.5 DCi 174pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan navara 2.5 dci 174pk

Stage 1 Nissan Navara 2.5 DCi 174pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 174pk 210pk +20.7%
Koppel 403nm 460nm +14.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Navara 2.5 DCi 174pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Nissan Navara is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Navara 2.5 DCi 174pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Nissan Navara 2.5 DCi 174pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Nissan Navara 2.5 DCi 174pk​
 • Harder geluid
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Nissan Navara 2.5 DCi 174pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Navara 2.5 DCi 174pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Nissan Navara 2.5 DCi 174pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Nissan Navara 2.5 DCi 174pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Navara 2.5 DCi 174pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Nissan Navara 2.5 DCi 174pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Nissan Navara 2.5 DCi 174pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Navara 2.5 DCi 174pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Goede Nissan Navarachiptuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Nissan Navara 2.5 DCi 174pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Nissan Navara 2.5 DCi 174pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Nissan Navara 2.5 DCi 174pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Nissan Navara 2.5 DCi 174pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Nissan Navara 2.5 DCi 174pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Nissan Navara 2.5 DCi 174pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Nissan Navara 2.5 DCi 174pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Navara 2.5 DCi 174pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Nissan Navara 2.5 DCi 174pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan Navara 2.5 DCi 174pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan , zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan en bent u uw Nissan dus even kwijt.