Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan primastar 1.9 dci 82pk

Stage 1 Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 110pk +34.1%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw Nissan
 • Sportiever karakter uit uw Nissan
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk
 • Goede Nissan Primastartuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor u Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk met meer performance, zonder dat je Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk ook diverse andere software modificaties voor Nissan Primastar 1.9 DCi 82pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren Land Rover
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan , zonder dat hierbij aanpassingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Nissan dus even kwijt.