Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan qashqai 1.3 dig-t 140pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Nissan Qashqai is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Nissan Qashqai tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Nissan Qashqai veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenNissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • De beste Nissan Qashqaichiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chip tuning voor u Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk auto kan doen:

Methodes voor Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk. Zonder de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk.

Zo doen wij naast chiptuning Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.