Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan pathfinder 3.0 dci 231pk

Stage 1 Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 231pk 280pk +21.2%
Koppel 550nm 600nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk auto kan doen:

De ecu van uw Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Nissan auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk veel lekkerder gaat door chip tuning Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid uit uw Nissan

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede Nissan Pathfinderchiptuning software in gebruik

Ontdek wat auto chippen voor u Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk is een populaire manier om je Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk. Zonder de Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk ook diverse andere software modificaties voor Nissan Pathfinder 3.0 DCi 231pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

SsangYong bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Nissan auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan doen.