Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan juke 1.6 dig-t 190pk

Stage 1 Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 230pk +21.1%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je Nissan Juke door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, remappenNissan Juke 1.6 DIG-T 190pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Nissan Juke 1.6 DIG-T 190pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Isuzu externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Nissan al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Nissan dus even kwijt.