Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulia 2.2 jtd 150pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 220pk +46.7%
Koppel 380nm 530nm +39.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Alfa Romeo Giulia is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Alfa Romeo Giulia kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk.

De chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk.

Hierdoor is dit een goedkope Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Buick
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo en bent u uw auto dus even kwijt.