Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 510pk 570pk +11.8%
Koppel 685nm 820nm +19.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk?

De standaard software in de motor computer van uw Aston Martin Vantage is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Aston Martin Vantage een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Aston Martin Vantage tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Aston Martin Vantage meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder uit uw Aston Martin
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappenAston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk?​

Voor stage één tuning Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk motor tuning:

Voor het Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk.

Daardoor is dit een goedkope Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk. Je Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo 510pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.