Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clk 220 cdi 150pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz CLK is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz CLK een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz CLK chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk is een geliefde methode om je Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk. Je Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz CLK 220 CDI 150pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Toyota
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw auto dus even kwijt.