Cadillac ATS 3.6 V6 480pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac ats 3.6 v6 480pk

Stage 1 Cadillac ATS 3.6 V6 480pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 480pk 510pk +6.3%
Koppel 600nm 660nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Cadillac ATS 3.6 V6 480pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Cadillac ATS 3.6 V6 480pk. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Cadillac ATS 3.6 V6 480pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Cadillac ATS 3.6 V6 480pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Cadillac ATS 3.6 V6 480pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Cadillac ATS 3.6 V6 480pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Cadillac ATS 3.6 V6 480pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Cadillac ATStuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Cadillac ATS 3.6 V6 480pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Cadillac ATS 3.6 V6 480pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Cadillac ATS 3.6 V6 480pk is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Cadillac ATS 3.6 V6 480pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Cadillac ATS 3.6 V6 480pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Cadillac ATS 3.6 V6 480pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Cadillac ATS 3.6 V6 480pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Cadillac ATS 3.6 V6 480pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Cadillac ATS 3.6 V6 480pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Cadillac ATS 3.6 V6 480pk. Hierbij pas je de Cadillac ATS 3.6 V6 480pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Cadillac ATS 3.6 V6 480pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Cadillac ATS 3.6 V6 480pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Cadillac ATS 3.6 V6 480pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Cadillac ATS 3.6 V6 480pk chiptuning.

Zo doen wij naast Cadillac ATS 3.6 V6 480pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Cadillac chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Cadillac .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.