Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vito 109 cdi 88pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 88pk 145pk +64.8%
Koppel 220nm 330nm +50%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz Vito vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Mercedes-Benz Vito tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto tuning voor uw Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk is een populaire methode om je Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk auto.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz Vito 109 CDI 88pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.