Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet aveo / sonic 1.3 vcdi 75pk

Stage 1 Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Chevrolet Aveo / Sonic vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je Chevrolet Aveo / Sonic door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw Chevrolet
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk waarborgen. Zonder uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Ontdek wat auto laten chippen voor u Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk kan doen:

Methodes voor Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk.

Zo doen wij naast Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Citroën ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Chevrolet auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.