Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet suburban 6.2 v8 426pk

Stage 1 Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 426pk 455pk +6.8%
Koppel 610nm 640nm +4.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je Chevrolet Suburban met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk gaat u merken dat uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk veel soepelder gaat door tuning Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk:​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt harder uit uw Chevrolet
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Suburban 6.2 V8 426pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chevrolet .

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.