Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet caprice 6.0 v8 355pk

Stage 1 Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 355pk 375pk +5.6%
Koppel 521nm 550nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid
 • Meer PK’s
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • De beste Chevrolet Capricetuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk kan worden!

Methodes voor Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk!

Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Caprice 6.0 V8 355pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Saturn ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.