Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet monte carlo 3.1 v6 160pk

Stage 1 Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 180pk +12.5%
Koppel 251nm 275nm +9.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet auto tuning.

In een paar uur kan je Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Chevrolet Monte Carlo chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Chevrolet Monte Carlo meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenChevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Chevrolet Monte Carlotuning software in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat auto tuning voor uw Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk ECU niet te ontmantelen.

Je Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Monte Carlo 3.1 V6 160pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Land Rover ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.