Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet trax 1.7 vcdi 110pk

Stage 1 Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 165pk +50%
Koppel 260nm 350nm +34.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Trax vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Chevrolet kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Trax is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Chevrolet Trax meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk kan worden!
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk is een veelvoorkomende methode om je Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Chevrolet Trax 1.7 VCDI 110pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.