Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet monte carlo 3.9 v6 242pk

Stage 1 Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 242pk 260pk +7.4%
Koppel 328nm 350nm +6.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Chevrolet Monte Carlo is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet motor tuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk zult u merken dat uw Chevrolet Monte Carlo veel soepelder rijdt door Chevrolet Monte Carlo tunen. Je Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw Chevrolet
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede Chevrolet Monte Carlotuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat chip tuning voor uw Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk kan doen:

Methodes voor Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk.

Daardoor is dit een voordelige Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Monte Carlo 3.9 V6 242pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Cadillac
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.