Citroën C8 2.2 HDi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c8 2.2 hdi 163pk

Stage 1 Citroën C8 2.2 HDi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 195pk +19.6%
Koppel 370nm 410nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C8 2.2 HDi 163pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Citroën C8 2.2 HDi 163pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C8 gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Citroën C8 tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt mooier uit uw Citroën
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën C8 2.2 HDi 163pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C8 2.2 HDi 163pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Citroën C8 2.2 HDi 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C8 2.2 HDi 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • De beste Citroën C8tuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C8 2.2 HDi 163pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Citroën C8 2.2 HDi 163pk kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor u Citroën C8 2.2 HDi 163pk kan doen:

Methodes voor Citroën C8 2.2 HDi 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën C8 2.2 HDi 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C8 2.2 HDi 163pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën C8 2.2 HDi 163pk.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën C8 2.2 HDi 163pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Citroën C8 2.2 HDi 163pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën C8 2.2 HDi 163pk met meer kracht, zonder dat je Citroën C8 2.2 HDi 163pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Citroën C8 2.2 HDi 163pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën C8 2.2 HDi 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C8 2.2 HDi 163pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën C8 2.2 HDi 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën C8 2.2 HDi 163pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.