Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 picasso 1.6 bluehdi 8v 100pk

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 254nm 320nm +26%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Citroën C3 Picasso is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Citroën C3 Picasso een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk veel lekkerder gaat door tuning Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk
 • Meer vermogen uit uw Citroën
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Citroën
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk?​

Voor stage één chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk.

De chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Citroën C3 Picassochiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk ook verscheidene andere software modificaties voor Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 100pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

BMW bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Citroën auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.