Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 2.0 bluehdi 150pk

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk auto chiptunen?

De ecu van uw Citroën Jumpy is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk met meer kracht, zonder dat je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk. Hierbij pas je de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk haalt.

Voor wie alles uit hun Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 150pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.