Citroën C3 1.2 PureTech 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 1.2 puretech 110pk

Stage 1 Citroën C3 1.2 PureTech 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 145pk +31.8%
Koppel 205nm 270nm +31.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C3 1.2 PureTech 110pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Citroën C3 is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën C3 1.2 PureTech 110pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Citroën C3 chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën C3 1.2 PureTech 110pk
 • Meer plezier uit uw Citroën C3 1.2 PureTech 110pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Citroën C3 1.2 PureTech 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën C3 1.2 PureTech 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën C3 1.2 PureTech 110pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën C3 1.2 PureTech 110pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Citroën C3 1.2 PureTech 110pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C3 1.2 PureTech 110pk
 • Goede Citroën C3chiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën C3 1.2 PureTech 110pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën C3 1.2 PureTech 110pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën C3 1.2 PureTech 110pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Citroën C3 1.2 PureTech 110pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Citroën C3 1.2 PureTech 110pk aanpassen. Zonder de Citroën C3 1.2 PureTech 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C3 1.2 PureTech 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Citroën C3 1.2 PureTech 110pk!

Chiptuning Citroën C3 1.2 PureTech 110pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C3 1.2 PureTech 110pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën C3 1.2 PureTech 110pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C3 1.2 PureTech 110pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën C3 1.2 PureTech 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën C3 1.2 PureTech 110pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën C3 1.2 PureTech 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C3 1.2 PureTech 110pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C3 1.2 PureTech 110pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën auto en bent u uw auto dus even kwijt.