Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 1.6 bluehdi 8v 95pk

Stage 1 Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 210nm 260nm +23.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Citroën Jumpy kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën Jumpy is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Citroën
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk chiptuning software

Ontdek wat auto tuning voor uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk motor tuning:

Voor het Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk is een veelvoorkomende methode om je Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 95pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Skoda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.