Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 200pk +63.9%
Koppel 310nm 450nm +45.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk kan doen:

De standaard software in de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk ecu van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Citroën Jumpy tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Citroën Jumpy zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk​
 • Meer performance uit uw Citroën
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk is een populaire manier om je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk met meer kracht, zonder dat je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk haalt.

Deze vorm van Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 122pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning Lamborghini
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.