Citroën C1 1.0i 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C1 1.0i 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 79pk +16.2%
Koppel 93nm 122nm +31.2%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C1 1.0i 68pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Citroën C1 1.0i 68pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën ecu tuning.

In een paar uur kan je Citroën C1 door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Citroën C1 1.0i 68pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt beter
 • Minder brandstof gebruik van uw Citroën C1 1.0i 68pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Citroën C1 1.0i 68pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C1 1.0i 68pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C1 1.0i 68pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Citroën C1 1.0i 68pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën C1 1.0i 68pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Citroën C1 1.0i 68pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Citroën C1 1.0i 68pk.

Veilige chip tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Citroën C1 1.0i 68pk tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Citroën C1 1.0i 68pk motor tuning:

Voor het Citroën C1 1.0i 68pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Citroën C1 1.0i 68pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Citroën C1 1.0i 68pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën C1 1.0i 68pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Citroën C1 1.0i 68pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Citroën C1 1.0i 68pk ECU niet te ontmantelen.

Je Citroën C1 1.0i 68pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Citroën C1 1.0i 68pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën C1 1.0i 68pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C1 1.0i 68pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën C1 1.0i 68pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C1 1.0i 68pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Citroën C1 1.0i 68pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Saturn ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.