Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 138pk 165pk +19.6%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk
 • Beter geluid uit uw Citroën
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDI 138pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Citroën .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.