Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 225pk 255pk +13.3%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Citroën DS 7 Crossback is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën DS 7 Crossback zult u merken dat uw Citroën DS 7 Crossback veel soepelder gaat door tuning Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Citroën DS 7 Crossback meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk motor tuning:

Voor het Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk chiptuning. Je Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.