Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 145pk +31.8%
Koppel 205nm 270nm +31.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën DS3 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Citroën DS3 chip tunen. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel uit uw Citroën
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Citroën DS3chiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk kan worden!

Verschillende vormen Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën DS3 1.2 Puretech 110pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën auto en bent u uw auto dus even kwijt.