Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 90pk +32.4%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Citroën DS3 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën tuning.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Citroën DS3 gaat u merken dat uw Citroën DS3 veel soepelder rijdt door chiptuning Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk. Je Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel
 • Sportiever geluid uit uw Citroën
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chippen Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Citroën DS3tuning software in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk wordt!
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk kan doen:

Methodes voor Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk is een geliefde manier om je Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk. Met deze methode hoef je zelfs de Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk!

Chiptuning Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk. Hierbij pas je de Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën DS3 1.4 e-HDi 8V 68pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.