Citroën C8 2.0 HDi 138pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C8 2.0 HDi 138pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 138pk 165pk +19.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C8 2.0 HDi 138pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Citroën C8 2.0 HDi 138pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën C8 2.0 HDi 138pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Citroën C8 chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid
 • Sneller optrekken uit uw Citroën

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 138pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën C8 2.0 HDi 138pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Citroën C8 2.0 HDi 138pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën C8 2.0 HDi 138pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Citroën C8 2.0 HDi 138pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C8 2.0 HDi 138pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Citroën C8 2.0 HDi 138pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën C8 2.0 HDi 138pk
 • Goede Citroën C8chiptuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën C8 2.0 HDi 138pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën C8 2.0 HDi 138pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 138pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën C8 2.0 HDi 138pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën C8 2.0 HDi 138pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Citroën C8 2.0 HDi 138pk!

Stage 2 chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 138pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C8 2.0 HDi 138pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 138pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën C8 2.0 HDi 138pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 138pk ook verscheidene andere software modificaties voor Citroën C8 2.0 HDi 138pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.