Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk chiptunen?

De ecu van uw Citroën Jumpy is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Citroën Jumpy een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Citroën Jumpy gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Citroën Jumpy tunen. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk:​​

 • Sportiever karakter uit uw Citroën
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Citroën Jumpychiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk is een veelvoorkomende manier om je Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk.

Diepgaande kennis over Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk auto.

Zo doen wij buiten Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Citroën Jumpy 2.0 HDi 160pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Cadillac tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.