Citroën C6 3.0 HDi 241pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C6 3.0 HDi 241pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 241pk 290pk +20.3%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën C6 een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Citroën C6 door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C6 3.0 HDi 241pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Citroën C6 3.0 HDi 241pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw Citroën
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s uit uw Citroën
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën C6 3.0 HDi 241pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën C6 3.0 HDi 241pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Citroën C6 3.0 HDi 241pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C6 3.0 HDi 241pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Citroën C6 3.0 HDi 241pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C6 3.0 HDi 241pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën C6 3.0 HDi 241pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Citroën C6 3.0 HDi 241pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Goede Citroën C6tuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën C6 3.0 HDi 241pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën C6 3.0 HDi 241pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Citroën C6 3.0 HDi 241pk is een populaire methode om je Citroën C6 3.0 HDi 241pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën C6 3.0 HDi 241pk met meer kracht, zonder dat je Citroën C6 3.0 HDi 241pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën C6 3.0 HDi 241pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën C6 3.0 HDi 241pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën C6 3.0 HDi 241pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C6 3.0 HDi 241pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën C6 3.0 HDi 241pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Citroën C6 3.0 HDi 241pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C6 3.0 HDi 241pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.