Citroën C5 2.2 HDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C5 2.2 HDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 170pk +25%
Koppel 317nm 400nm +26.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C5 2.2 HDI 136pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Citroën C5 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Citroën C5 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Citroën C5 2.2 HDI 136pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Citroën C5 gaat u merken dat uw Citroën C5 veel soepelder rijdt door chiptuning Citroën C5 2.2 HDI 136pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C5 2.2 HDI 136pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Citroën C5 2.2 HDI 136pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Citroën C5 2.2 HDI 136pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Citroën C5 2.2 HDI 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C5 2.2 HDI 136pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Citroën C5 2.2 HDI 136pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën C5 2.2 HDI 136pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto
 • Gebruik van de beste Citroën C5 2.2 HDI 136pk tuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën C5 2.2 HDI 136pk motor tuning:

Voor het Citroën C5 2.2 HDI 136pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën C5 2.2 HDI 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C5 2.2 HDI 136pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Citroën C5 2.2 HDI 136pk aanpassen. Zonder de Citroën C5 2.2 HDI 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C5 2.2 HDI 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Citroën C5 2.2 HDI 136pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C5 2.2 HDI 136pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C5 2.2 HDI 136pk haalt.

Stage 2 chiptuning Citroën C5 2.2 HDI 136pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Citroën C5 2.2 HDI 136pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Citroën auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Citroën dus even kwijt.