Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 205pk +15.8%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën motor tuning.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk ECU niet te ontmantelen.

Je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk. Hierbij pas je de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 177pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.