Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 picasso 1.6 bluehdi 8v 75pk

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 233nm 270nm +15.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën C3 Picasso een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Citroën C3 Picasso chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Citroën C3 Picasso meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Citroën
 • Aangenaam rijden​ met uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chippen voor uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk!

Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.