Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën spacetourer 1.5 bluehdi 120pk

Stage 1 Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk veel lekkerder gaat door chiptuning Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk. Je Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk
 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk. Zonder de Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk chiptuning.

Zo doen wij naast Citroën SpaceTourer 1.5 BlueHDI 120pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Infiniti ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.