Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds 7 crossback 2.0 bluehdi 180pk

Stage 1 Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën DS 7 Crossback gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Citroën DS 7 Crossbacktuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk haalt.

Stage 2 Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk.

Gespecialiseerde know-how over Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Citroën DS 7 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.